Actualiteiten

Juni 2019 Stand competitie seizoen 2018 / 2019.
Team 1 is kampioen van de vierde klasse geworden en promoveert naar de derde klasse.
Team 2 heeft de 6de plaats behaald van de vierde klasse.
 
Juni 2018 Stand competitie seizoen 2017 / 2018.
Wederom blijven onze teams in de 4de klasse.
Team 1 heeft de 3de plaats gehaald en team 2 de 7de plek.
 
Juni 2017 Stand competitie seizoen 2016 / 2017.
Beide teams hebben zich weten te handhaven in de 4de klasse.
 
September 2016 Overlijden van ons ERE-lid Toos Nuiten.
Op 22 september 2016 is ons ERE-lid Toos Nuiten op 88 jarige leeftijd overleden. Toos heeft, in de begin jaren van de vereniging, het penningmeesterschap op zich genomen. Wat ze vele jaren, naar tevredenheid van alle leden, heeft gedaan. In 2002 heeft Toos deze funktie neergelegd en hebben alle leden haar benoemd tot ERE-lid van onze volleybalclub.
 
Juni 2016 Stand competitie seizoen 2015 / 2016.
Onze beide teams uit de 4de klasse ORV-competitie hebben weer uitstekend zaken gedaan.
Team 1 is geëindigd op de 4de plaats. Team 2 heeft het net iets beter gedaan en is geëindigd op de 3de plaats. PROFICIAT!!!!
 
EPVC BESTAAT 50 JAAR.
Op zaterdag 28 mei 2016 heeft EPVC haar 50 jarig jubileum op grootse wijze gevierd. We zijn met de bus naar Moergestel gereden en daar werden we groots onthaald bij UPHILL Events. Hier hebben we in de loop van de middag diverse buitenactiviteiten gedaan. ’s Avonds van een uitstekende BBQ genoten.
 
Juni 2015 Stand competitie seizoen 2014/2015.
Onze beide teams uit de 4 de klasse ORV-competitie zijn respectievelijk op de 2de en 3de plaats geeindigd. Een prima resultaat.
Beide teams blijven komend seizoen uitkomen in de 4de klasse.
 
04-12-2014 Een bericht van Jeroen Jeunink.
 
Ik zat net aan jullie te denken (echt!) toen mijn broer mij mailde, want daar is jouw e-mail terechtgekomen.
Hier alles OK. Wennen aan het klimaat hoeft nog niet want het regent hier bijna net zoveel als in Nederland deze maanden. Prettig is natuurlijk wel dat het dan nooit onder de 24°C komt. Wennen is wel dat er, behalve in de weekeinden, voor me gekookt en gewassen wordt, ik moet alleen zelf m’n gat afvegen. Gelukkig kan ik de frustatie daarover verdrinken in het zwembad hier op de accomodatie.
Maar alle gekheid op een stokje, ik moet nog een beetje wennen aan bepaalde dingen en m’n ritme vinden. Socialiseren heb ik nog niet echt tijd voor gehad maar dat begint te komen, eerst nog wat praktische zaken regelen waarbij ik me nog comfortabeler kan voelen. Zoals een auto, lokaal rijbewijs en meubeltjes want de smaak van de huurbaas waar ik het gemeubileerde appartement gehuurd heb is, nou ja, ehh, anders. Om nog maar te zwijgen over de accommodatie op de fabriek die hopeloos gedateerd is. Maar zo beperkt en klein als Trinidad kan zijn, is het hier wel prettig toeven. Aardige mensen, goed eten. En als expat heb je ook eigenlijk geen reden om te klagen.
He, leuk van je te horen. Stuur dit ook vooral door naar de rest van de mannen en laat even weten hoe het de teams vergaat (vooral: wie heeft de eerste onderlinge strijd gewonnen?). Volleyballen zit er voor mij hier even niet in voorlopig hou ik het bij zwemmen en na de Kerst ga ik denk ik golf oppakken.

Jeroen.
========================================================
 
26-11-2014 onderstaand stukje is geplaatst op de site www.prinsenbeeksnieuws.nl

Voorzitter EPVC66 na 40 jaar gestopt

De Eerste Prinsenbeekse Volleybal  Club (EPVC66) heeft woensdag tijdens de jaarlijkse ledenvergadering afscheid genomen van voorzitter Hans Teulings. Die heeft om gezondheidsredenen de voorzittershamer overgedragen aan de nieuwgekozen voorzitter Theo Lutt.

 
Door Han de Graaf, penningmeester
Hans  Teulings  was bijna 40 jaar voorzitter van de volleybalclub EPVC66. In deze periode heeft hij lief en leed met de volleyballers gedeeld en heeft hij de club gebracht tot wat die nu is. Namens alle spelers bedankte de nieuwe voorzitter Hans voor zijn langdurige inzet. Hans is door het clubbestuur benoemd  tot erevoorzitter, een eretitel voor het leven.

EPVC66 speelt in De Drie Linden op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Twee teams komen uit in de 4de klasse ORV-Breda. Daarnaast wordt er iedere dinsdagavond, op het tweede veld, gemengd getraind en gespeeld door recreanten op het niveau van de 6de klasse. Heeft u interesse om eens mee te spelen? U bent van harte welkom. Meer informatie vindt u op https://www.epvc.nl/.

=======================================================

26-11-2014 Aart van der Griend benoemd tot lid van Verdienste.

In de jaarvergadering van EPVC is onze secretaris Aart van der Griend benoemd tot lid van verdienste van onze vereniging. Aart is vele jaren secretaris van onze club geweest. Wegens een blijvende blesure moest hij stoppen met volleyballen. Zijn taak in het bestuur wordt overgenomen door Mireille Aarts. 

=======================================================

24-11-2014 Wedstrijdverslag EPVC66-2 tik’m aan.

Hirundo-EPVC66-2
 
Aangekomen in de 2 jaar oude zaal in Lage Zwaluwe was de tegenstander al bezig het volleybalnet te bevestigen.
Na een kwartiertje inspelen zijn we met 6 man begonnen ( Benedict kwam iets later, set 2 )
Hirundo startte goed en versloeg ons met 25-17. De tweede set werd slecht gestart door ons en met een achterstand van 12-2 was het een moeilijke set hoewel we sterk terugkwamen verloren we toch met 25-17.
Door onze strijd werd onze tegenstander ontmoedigd zoals dat uit de standen blijkt. 3e set: 18-25 en 4e set :10-25 waarin Nicole,Kees en Dennis de sterren van de hemel speelde en niet te vergeten een service serie van bijna 15 punten door Benedict.
Natuurlijk hebben de overige spelers ook hun beste beentje voorgezet en zodoende hebben wij ook 2-2 gespeeld zoals team 1 dat in hun eerste wedstrijd tegen Hirundo speelde.
=======================================================

01-11-2014. EPVC66.2 Tik’m aan behaald de eerste prijs.

EPVC66.2 tik’m aan heeft de eerste prijs behaald van het volleybaltoernooi wat georganiseerd werd door Kaszub.

=======================================================